Franciscus Ziekenhuis implementeert Laserband polsbanden

Het Franciscus Ziekenhuis neemt de Laserband polsbanden mee in een breder project in het kader van patiënt logistiek. Als groot voordeel ziet het ziekenhuis onder andere de 20 etiketten die bij iedere polsband worden afgedrukt.

Vanaf deze maand worden op alle volwassenen afdelingen Laserband polsbanden gebruikt, later dit jaar worden ook de speciale kinder polsbanden en baby polsbanden op de betreffende afdelingen geïntroduceerd.

Over Franciscus Ziekenhuis

Het Franciscus Ziekenhuis is met 472 erkende bedden, ongeveer 100 medisch specialisten en ruim 1400 hulpverleners en ondersteunende medewerkers groot genoeg om vrijwel alle facetten binnen de zorg in eigen huis te hebben. Anderzijds is het ziekenhuis klein genoeg om snel te kunnen inspelen op vragen van patiënten en ontwikkelingen in de omgeving.
Het Franciscus Ziekenhuis is een moderne zorgaanbieder die oog heeft voor een doelgerichte samenwerking met andere zorgaanbieders en kwaliteitsbevordering en die openstaat voor nieuwe en vernieuwende ontwikkelingen. Dit heeft er voor gezorgd dat het ziekenhuis op eerste plaats geëindigd is van de AD Ziekenhuis Top 100.

Over Laserband

Laserband is een polsbandsysteem waarmee het proces van opname efficiënter wordt en waarmee de patiëntveiligheid wordt vergroot. Een Laserband polsband wordt met 20 etiketten op een A4 vel uitgeprint. In veel gevallen is het uitprinten van extra etiketten niet meer nodig.
Na het afdrukken wordt de polsband uit het vel gehaald en door het dichtvouwen van het lamineervenster zijn de polsbanden gedurende de gehele opname water en vuil bestendig.
De informatie op de polsband blijft dus altijd goed leesbaar.

De belangrijkste eigenschappen van Laserband polsbanden:
>    Hoog patiëntcomfort
>    Groot gebruiksgemak
>    Printen op standaard printer
>    Water- en vuil bestendig, lange levensduur
>    Polsband + 20 etiketten in één keer printen

Geïnteresseerden kunnen gratis voorbeelden aanvragen via www.laserband.nl .

Bron: BNC Distribution / Laserband

franciscus_logo.gif